Camilla Staunsbrink

Jeg er født i 1979 og har hele mit liv haft interesse i at blive klogere på mennesker og livet. Vores måde at være i os selv, vores måde at være i relationer, vores måde at være i verden. Samtidig gjorde den støttende og inspirerende effekt, vi kan have på hinanden, allerede tidligt i mit liv markant indtryk, og det har blandt andet derfor været et naturligt valg at uddanne mig til og arbejde som psykolog.

Jeg er uddannet cand. psych. ved Københavns Universitet og efterfølgende autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet. For fortsat kvalitetssikring af det terapeutiske arbejde samt faglig inspiration og fordybelse modtager jeg løbende supervision og deltager i kurser, konferencer og foredrag såvel som andre relevante aktiviteter.

I en årrække var jeg tilknyttet en større psykologpraksis i København, og startede så i begyndelsen af 2011 mit eget op også.

Terapeutisk har jeg i løbet af årene beskæftiget mig med en lang række af de vanskeligheder, vi kan opleve her i livet. Både i individuel terapi, parterapi og gruppeterapi. Herudover har jeg undervist privatklienter og andre faggrupper, holdt foredrag, superviseret samt i min studietid været tilknyttet Livsliniens telefonlinie som frivillig rådgiver for mennesker i krise.

At få brug for hjælp gør for mig at se ikke en hverken svag eller mindre værd som menneske. Vi er sociale væsner og har behov for hinanden – ikke mindst når noget er svært.

Copyright © 2020 Psykolog Camilla Staunsbrink