Om mig

Uddannelse og faglighed

Jeg er uddannet psykolog (cand. psych.) ved Københavns Universitet og autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet.

For fortsat kvalitetssikring af det terapeutiske arbejde samt faglig inspiration og fordybelse modtager jeg løbende supervision og deltager i kurser, konferencer og foredrag såvel som andre relevante aktiviteter.

Erfaring

I en årrække var jeg tilknyttet en større psykologpraksis i København og startede så i begyndelsen af 2011 mit eget op også.

Jeg har beskæftiget mig terapeutisk med en lang række af de vanskeligheder, vi kan opleve her i livet. Både i individuel terapi, parterapi og gruppeterapi. Herudover har jeg undervist privatklienter og andre faggrupper, holdt foredrag, superviseret samt i min studietid været tilknyttet Livsliniens telefonlinie som frivillig rådgiver for mennesker i krise.

Interessen for psykologien og det terapeutiske

Jeg er født i 1979 og har hele mit liv haft interesse i at blive klogere på mennesker og livet. Vores måde at være i os selv, vores måde at være i relationer, vores måde at være i verden. Samtidig gjorde den støttende og inspirerende effekt, vi kan have på hinanden, allerede tidligt i mit liv markant indtryk.

Det har blandt andet derfor været et naturligt valg at uddanne mig til, og arbejde som, psykolog.

Er medlem af