Skip to content

Om mig

camilla-staunsbrink_psykologUddannelse og faglighed

Jeg er uddannet psykolog (cand. psych.) ved Københavns Universitet og autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet.

Modtager løbende supervision fra andre erfarne psykologer som led i kvalitetssikringen af min faglighed og det terapeutiske arbejde.

Erfaring

I en årrække var jeg tilknyttet en større psykologpraksis i indre København og startede så i begyndelsen af 2011 mit eget op også.

Jeg har beskæftiget mig terapeutisk med en lang række af de vanskeligheder, vi kan opleve her i livet. Både i individuel terapi, parterapi og gruppeterapi. Herudover har jeg undervist privatklienter og andre faggrupper, holdt foredrag, superviseret samt i min studietid været tilknyttet Livsliniens telefonlinie som frivillig rådgiver for mennesker i krise.

Interessen for psykologien og det terapeutiske

Jeg er født i 1979 og har hele mit liv haft interesse i at blive klogere på mennesker og livet. Vores måde at være i os selv, vores måde at være i relationer, vores måde at være i verden. Samtidig gjorde den støttende og inspirerende effekt, vi kan have på hinanden, allerede tidligt i mit liv markant indtryk.

Det har blandt andet derfor været et naturligt valg at uddanne mig til, og arbejde som, psykolog.

Er medlem af