Camilla Staunsbrink

Jeg er født i 1979 og har altid haft interesse i at blive klogere på mennesker og livet. Vores måde at være i os selv, vores måde at være i relationer, vores måde at være i verden. Også når det er barskt, og det at være til føles hårdt.

Er uddannet cand. psych. ved Københavns Universitet og autoriseret af Psykolognævnet. Modtager løbende supervision og deltager i kurser, konferencer og foredrag såvel som andre relevante aktiviteter.

Var i en årrække tilknyttet en større psykologpraksis i København og startede så i begyndelsen af 2011 mit eget op også. I 2020 blev jeg endvidere ansat i Kræftens Bekæmpelse, hvor jeg er deltid ved siden af min egen praksis.

Har beskæftiget mig med en lang række af de udfordringer, vi kan opleve her i livet. Terapeutisk i individuel terapi, parterapi og gruppeterapi. Samt i rådgivningssammenhænge, som underviser og som supervisor.

At få brug for hjælp gør for mig at se ikke en mindre værd som menneske. Vi er sociale væsner og har behov for hinanden – ikke mindst når noget er svært.


Der kan læses mere om terapien her.

Copyright © 2023 Psykolog Camilla Staunsbrink