Samtaleterapi

Samtaleterapien har været et centralt omdrejningspunkt gennem alle mine år som psykolog.

Min erfaring spænder bredt, og dybest set beskæftiger jeg mig med menneskers liv i al deres kompleksitet og helhed – i forhold til problematikker af både personlig, relationel og eksistentiel karakter, som du kan læse mere om her under temaer.

Over hvor lang tid?

Tidsperspektivet for et forløb kan variere afhængig af den enkeltes behov og ønsker. Der kan være forskel på, hvor belastet man er af problemerne, og hvor dybt og omfattende de påvirker i ens liv.

Nogle kommer få gange og føler sig da klar til at fortsætte på egen hånd igen. Andre kommer regelmæssigt gennem lang tid, eller vender løbende tilbage ved behov.

Hvordan foregår det?

Terapi kan foregå ret forskelligt, idet psykologers måder at arbejde med terapi kan variere meget. Du kan derfor her læse mere om min tilgang og forhåbentlig den vej igennem få yderligere indtryk af samtalerne hos mig.

Det foregår på et helhedsorienteret grundlag. Med mulighed for at snakke om hvad end, der rører på sig og fylder hos dig. Alt, der måtte føles relevant og vil kunne hjælpe at snakke om.

Skulle du have spørgsmål af nogen art, må du endelig også bare ringe eller skrive til mig. Det er helt ok at få uddybet yderligere, inden du beslutter dig for, om du ønsker en tid.