Skip to content

Terapi

Terapeutiske samtaler

Kernen i mit arbejde er terapeutiske samtaler, og det har været et centralt omdrejningspunkt gennem alle mine år som psykolog.

Min erfaring spænder bredt, og dybest set beskæftiger jeg mig med menneskers liv i al deres kompleksitet og helhed. Ofte med udgangspunkt i vanskeligheder forbundet med selvoplevelsen, tab, kærlighed, tillid, belastning, krise, eller sensitivitet.

  • Det kan handle om følelser af mindreværd, om at føle sig forkert, defekt, ikke god nok, om usikkerhed, om selvkritik og selvbebrejdelser, om identitet.
  • Det kan handle om sorg og smerte.
  • Om jalousi, om at have svært ved at finde kærligheden, om problemer i et aktuelt forhold.
  • Om stresstilstande, traumer, depression, angst.
  • Om at leve med fysiske helbredsproblemer.
  • Om følsomhed, modtagelighed, påvirkelighed.

Virkelighedens verden er selvfølgelig noget mere sammenhængende end oversigter som disse formår at illustrere, så måske kan du nikke genkendende til mere end én af tingene. Der vil tit være forskellige overlap mellem dem.

Tidsperspektiv

Nogle kommer få gange og føler sig da klar til at fortsætte på egen hånd igen. Andre kommer regelmæssigt gennem lang tid, eller vender løbende tilbage ved behov.

Telefonterapi

Hvis du bor langt væk, eller af andre årsager ikke har mulighed for at møde op i mine lokaler i København, kan samtalerne også foregå telefonisk (hvor jeg ringer dig op).

Sprog/language

Terapien tilbydes på både dansk og engelsk. Click here for more information in English.

Om måden at arbejde med terapi

Vigtigt at være opmærksom på er herudover, at psykologers måde at arbejde med terapi kan variere meget. Du kan derfor her læse mere om min tilgang.

Og sidder du med spørgsmål omkring noget, så kontakt mig endelig!